Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün Kurum Ziyaretleri Ekim Ayında Devam Ediyor

Yükseköğretim Kurulu’nun koordinasyonunda yürütülen ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi’ kapsamında Üniversitemize ‘Madencilik’ alanında ihtisaslaşma yetkinliği verilmesiyle birlikte hayata geçirilen Gümüşhane Üniversitesi Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, bölgedeki özel ve kamu kuruluşları ile işbirliklerinin kurulması ve artırılması amacıyla kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda 10.10.2023 tarihinde Koordinatörlük yönetimi tarafından Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretlerini ve 12.10.2023 tarihinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 223. Şube Müdürlüğü ve Karayolları 101. Şube Şefliği ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ziyarette İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut KIRAÇ ve İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZÇUBUKÇU, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ziyarette Şube Müdür Vekili Haydar TEKİN ve Mühendis Köksal MACAROĞLU, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette İl Müdürü Hüseyin ATEŞ, Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet YILDIZ, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 223. Şube Müdürlüğüne ziyarette Şube Müdürü Ümit YAYLA ve Mühendis Baki YALÇIN ve  Karayolları 101. Şube Şefliğine ziyarette Şube Şefi Burak ŞARA ile görüşüldü.

Ziyaretleri Üniversitemiz Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nü temsilen Koordinatör Prof. Dr. Abdurrahman DOKUZ, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇAVUŞOĞLU, Koordinasyon Kurulu üyeleri Arş. Gör. Dr. Cavit KUMAŞ, Arş. Gör. Dr. Şener ALİYAZICIOĞLU ve Arş. Gör. Dr. İlker ERKAN gerçekleştirmiştir.

• Gösterim 233
  • Toplam 12