Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğünden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyaretleri

Yükseköğretim Kurulu’nun koordinasyonunda yürütülen ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi’ kapsamında Üniversitemize ‘Madencilik’ alanında ihtisaslaşma yetkinliği verilmesiyle birlikte hayata geçirilen Gümüşhane Üniversitesi Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, bölgedeki özel ve kamu kuruluşları ile işbirliklerinin kurulması ve artırılması amacıyla kurum ziyaretlerine devam ediyor.  Bu kapsamda 11.07.2023 tarihinde Koordinatörlük yönetimi tarafından Gümüşhane Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüklerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Gümüşhane Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne yapılan ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Sayın Cemil BAYRAM, ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan ziyarette de Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin YALÇIN ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Musa UNCU ile görüşüldü. Toplantıya Üniversitemiz Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nü temsilen Koordinatör Prof. Dr. Abdurrahman DOKUZ ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇAVUŞOĞLU katıldı.

• Gösterim 390
  • Toplam 2