Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü İl Özel İdare ve DOKA Ziyaretleri

Yükseköğretim Kurulu’nun koordinasyonunda yürütülen ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi’ kapsamında Üniversitemize ‘Madencilik’ alanında ihtisaslaşma yetkinliği verilmesiyle birlikte hayata geçirilen Gümüşhane Üniversitesi Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, bölgedeki özel ve kamu kuruluşları ile işbirliklerinin kurulması ve artırılması amacıyla kurum ziyaretlerine devam ediyor.  Bu kapsamda 22.06.2023 tarihinde Koordinatörlük yönetimi tarafından Gümüşhane İl Özel İdaresi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi ziyaretleri gerçekleştirildi.

Gümüşhane İl Özel İdaresine yapılan ziyarette İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Ekrem AKDOĞAN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yardımcısı Sayın Kemalettin DEMİRKIRAN ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi'ne yapılan ziyarette de Koordinatör Sayın Esra TUNÇ ve Proje Uzmanı Sayın Mehmet Çağrı TİKTAŞ ile görüşüldü. Toplantıya Üniversitemiz Madencilik İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nü temsilen Koordinatörlükten sorumlu rektör yardımcısı Prof. Dr. Ferkan SİPAHİ, Koordinatör Prof. Dr. Abdurrahman DOKUZ, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan AYAYDIN, Doç. Dr. Selçuk ALEMDAĞ, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇAVUŞOĞLU, Koordinasyon Kurulu üyesi Arş. Gör. Dr. Cavit KUMAŞ katıldı.

• Gösterim 419
  • Toplam 2